Suunnittelija Sonia Junttila

Sonia Junttila on Luova Toimisto Särmän taustalta löytyvä suunnittelija, mediatuottaja ja yrittäjä vuodesta 2016 lähtien. Särmän yritystoiminnassa yhdistyvät Sonian koulutustausta valtiotieteissä ja viestinnässä hänen intohimoonsa liikkuvaan kuvaan ja estetiikkaan. Sonia on kiinnostunut siitä miten mielikuvat muokkaavat todellisuuttamme sekä siitä, mistä tehokas viestintä koostuu. Sosiaalinen media yhteiskunnallisten trendien peilinä on erityinen kiinnostuksen kohde.

Sonian monipuolinen osaaminen ja palava halu oppia uutta johtivat Luova Toimisto Särmän perustamiseen kuusi vuotta sitten. Yritystoiminnan ohella Sonia on laajentanut osaamistaan yliopisto-, ammattikoulu- ja työväenopistokursseilla ja opistonkokonaisuuksilla, mm. koodauksessa, pelinkehityksessä, valokuvauksessa, psykologiassa, markkinoinnissa, sosiaalisessa mediassa, jne. Sonia on aina valmis tarttumaan haasteisiin ja hyödyntämään monipuolista osaamistaan kaikenkokoisten projektien parissa. Ota yhteyttä!

”Sonian kanssa työskentely on aina toiminut todella mukavasti ja joustavasti. Asiat tulevat hoidetuiksi suunnitelmallisesti ja asiallisesti, ja Sonialla on hyvää osaamista monenlaisista eri tekemisen muodoista. Yhteistyö on jatkunut jo useita vuosia hyvissä merkeissä!”

Jenni Peisa, Helsinki Cine Aasia / Elokuvien Aasia ry

”Kokemukseni palvelusta on erittäin positiivinen. Yhteistyö ja kommunikointi oli sujuvaa ja selkeää. Visuaalisen ilmeen luomisessa Sonia sai taidokkaasti kiinni abstrakteista ideoistamme.”

Katri Ollila, Versus / Risteyksessä