Kanoja Oma Maan Tuusulan tilalla - kuvituskuvaa

Oma Maa

Vuosien varrella Särmä on tuottanut ruokaosuuskunta Oma Maalle paljon erilaista viestintää kuvien, videoiden ja kotisivujen muodossa.

Sevende Aromas

Särmä on tuottanut aistimarkkinointia tekevälle yritykselle kuvaa, copyja ja videoita moneen eri markkinointi­kanavaan.

Kuvituskuvaa sivustolta

Versus

Versus on maantiedettä ja yhteiskunnallista ympäristötutkimusta yleistajuistava verkkojulkaisu, jolle Särmä loi kotisivut. Projektissa tärkeää oli luoda julkaisualusta, jota on niin Versuksen toimittajan että lukijoiden helppo navigoida. Tieteellisten artikkeleiden julkaisu kirjoittajineen, kommentaattoreineen ja referenssineen vaatii selkeän tyylin ja järkevän sommittelun. Sisällön haastavuuden ja tekstimäärän takia sivuille tarvittiin myös kuvallisia ja värielementtejä selauskokemusta tasapainottamaan. Lopputulos on siisti, …

Ilmasto­toiminta.fi

Ilmastotoiminta.fi on ajankohtaisia ilmastoaloitteita ja toimintayhteisöjä esittelevä ja yhteenkokoava sivusto. Sivuston tavoitteena on helpoittaa meitä kaikkia löytämään itsellemme sopivin ilmastotoiminnan muoto.

Terve Päivä -palvelun sairaanhoitajat esittelevät ohjelman etuja

Terve Päivä

Särmä kuvasi kaksi videota esittelemään Terve Päivä -nimistä hoitopalvelua. Vapaamuotoisissa videoissa keskityttiin palvelun konkreettisiin etuihin sekä esimerkinomaiseen asiakaskokemukseen. Video yhteistyössä Ulla Pulkan / UuLaLa:n kanssa.

Sovelluksen käyttöä esittelevä animaatioruutu

RaksUp

RaksUp on viestintäsovellus työmaille. Särmä teki 24 sekunnin pituisen hahmoanimaation osaksi sovelluksen käyttöä esittelevää videota. Animaation avulla pystyttiin havainnoimaan toiminnan osa-alueita, joita ei ole niin helppo vain suullisesti kuvailla. Hahmot ovat iStock-valmisgrafiikkaa. Katso video kokonaisuudessaan alla. Animaatio alkaa ajasta 0:47.