Luontovalokuvaus

Värikkäitä, vetisiä ja vavahduttavia hetkiä pääkaupunkiseudun metsistä.

Katuvalokuvaus

Vuosien mittaan kuvattuja hetkiä Helsingistä ja helsinkiläisistä.

Logimood

Sivusto on toteutettu Weebly-julkaisualustalle, joka tarjoaa vähemmän muokkausmahdollisuuksia, mutta on käyttäjälleen intuitiivinen.

ProHow

ProHow ry:n uusi sivusto luotiin Wordpress-alustalle, joka mahdollistaa vaivattomasti yhdistyksen jäsenten oman blogikirjoittelun.

Kiasma Wall

Kiasma Wall on vuosina Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen katutaidetoimisto Supafly:n järjestämä grafiittiseinätapahtuma. Tallensin parin viikon ajan koti- ja ulkomaisten grafiittitaiteilijoiden teoksia nykytaiteen museon Kiasman edustalle rakennetulla seinällä sekä video- että valokuvin. Materiaaleistä editoin 30-minuuttisen tapahtumavideon, joka esittelee teosten tekoprosessia ja valmiita töitä ennen kuin seuraava taiteilija maalaa oman taiteensa entisten päälle. Videon musiikin tuotti helsinkiläinen tuottaja Aqustiikka. …

Story of Helsinki

Helsingin seudun nuorisotaloja kiertanyt Story of Helsinki -kesätapahtumakiertue oli Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen katutaidetoimisto Supafly:n järjestämä. Tallensin kiertuetta valo- ja videokuvin, ja videomateriaalin pohjalta editoin 3-minuuttisen tapahtumavideon.