Kanoja Oma Maan Tuusulan tilalla - kuvituskuvaa

Oma Maa

Vuosien varrella Särmä on tuottanut ruokaosuuskunta Oma Maalle paljon erilaista viestintää kuvien, videoiden ja kotisivujen muodossa.

Kuvituskuvaa sivustolta

Versus

Versus on maantiedettä ja yhteiskunnallista ympäristötutkimusta yleistajuistava verkkojulkaisu, jolle Särmä loi kotisivut. Projektissa tärkeää oli luoda julkaisualusta, jota on niin Versuksen toimittajan että lukijoiden helppo navigoida.

Ilmasto­toiminta.fi

Ilmastotoiminta.fi on ajankohtaisia ilmastoaloitteita ja toimintayhteisöjä esittelevä ja yhteenkokoava sivusto. Sivuston tavoitteena on helpoittaa meitä kaikkia löytämään itsellemme sopivin ilmastotoiminnan muoto.

Cinemania-oppaita

Cinemania

Pääkaupunkiseudun elokuvatapahtumia kokoava, kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä ilmainen Cinemania-opas uudistui syksyllä 2016. Monisivuisesta katalogista tuli kaksipuolinen haitariesite, josta kaikki kauden elokuvatapahtumat on nähtävillä yhdellä silmäyksellä.

Kuvituskuvaa sivustolta

Terrafasad

Keraamisten julkisivulankkujen agentuurin kotisivut olivat autuaan vanhanaikaiset, kömpelöt ja passiiviset. Uudistuksessa nostettiin keskeisiksi teemoiksi ja kehityskohteiksi sivuston käytettävyyden, informatiivisuuden ja visuaalisuuden parantaminen.

Logimood

Helsinkiläinen konsulttiyritys uudisti kotisivunsa. Sivut on toteutettu Weebly-julkaisupohjalle, joka tarjoaa lähtökohtaisesti vähemmän muokkaus- ja kustomointimahdollisuuksia, mutta on käyttäjälleen äärimmäisen helppo ja intuitiivinen.

GIMIS

Suomen Punainen Risti järjesti kesällä 2017 koko perheen GIMIS-tapahtuman Helsingin Kansalaistorilla. Luova Toimisto Särmä toteutti tapahtuman kotisivut, jotka myötäilivät tapahtuman iloista ja kesäistä fiilistä. SPR:llä tuotti sivustolle kaiken sisällön logoineen, kuvineen ja tekstisisältöineen. Särmä loi sivuston rakenteen ja tapahtuman visuaalisia elementtejä hyödyntävän ulkonäön, teknisen toteutuksen ohella. Haastetta projektiin toi mm. kolmikielisyyden tarve. Sivut olivat käytössä …