Eleanor of Aquitaine – Queen of Two Kingdoms

Eleanor was one of the most notable women of medieval Europe. Often viewed through the prism of all the kings in her life – her husbands and sons – she saw, did and accomplished a lot in her own right.

Kanoja Oma Maan Tuusulan tilalla - kuvituskuvaa

Oma Maa

Vuosien varrella Särmä on tuottanut ruokaosuuskunta Oma Maalle paljon erilaista viestintää kuvien, videoiden ja kotisivujen muodossa.

Sevende Aromas

Särmä on tuottanut aistimarkkinointia tekevälle yritykselle kuvaa, copyja ja videoita moneen eri markkinointi­kanavaan.

Kuvituskuvaa sivustolta

Terrafasad

Keraamisten julkisivulankkujen agentuurin kotisivut olivat autuaan vanhanaikaiset, kömpelöt ja passiiviset. Uudistuksessa nostettiin keskeisiksi teemoiksi ja kehityskohteiksi sivuston käytettävyyden, informatiivisuuden ja visuaalisuuden parantaminen. Sivuston tuli olla mobiiliresposiiviset ja hakukoneoptimoidut. Tärkeää oli myös jo valmistuneiden referenssikohteiden esittely sivustolla. Kohteita voi hakea ja ryhmitellä mm. valmistajan, sijaintikaupungin tai värien mukaan. Kuvamateriaalia yritykseltä löytyi arkistoistaan omasta takaa ja tekstit …

ProHow

ProHow ry:n uusi sivusto luotiin Wordpress-alustalle, joka mahdollistaa vaivattomasti yhdistyksen jäsenten oman blogikirjoittelun.

Käden jälki

”Käden jälki” on omakustanteinen kuvakirja helsinkiläisen arkkitehdin taiteesta ja töistä viiden vuosikymmenen ajalta. Projektiin liittyi paitsi n. 100-sivuisen kirjan taittaminen, painattaminen ja toimitus, mutta myös laajan kuva-arkiston läpikäyminen, digitalisoiminen (skannaus ja valokuvaus), kuvankäsittely ja kuratointi valmista teosta varten. Kirja teetettiin osana juhlavuoden Pop Up -näyttelyä.